O‘SMIRLIK DAVRIDA NOMOYON BO‘LADIGAN DEVIANT XULQ-ATVOR - Karakulova, Umida; Berdiyorova, Sevinch; Rejepbayeva, Aygul (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqola o‘smirlarda deviant xulq-atvor shakllanishining dastlabki ko‘rinishlari va kelib chiqish sabablari, omillari xususida yozilgan. Shuningdek, maqolada deviant xulq-atvor tiplari hamda nazariy talqini batafsil yoritilgan.