OLIY O‘QUV YURTLARIDA BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNI KASBIY MOSLASHTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK JIHATLARI - Rahmatullayeva, Mushtariy; Karakulova, Umida; Anvarova, Sabrina (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada oliy o‘qo‘v yurtlarida bo‘lajak o‘qituvchilarni kasbiy moslashtirishning pedagogik-psixologik jihatlari yoritilgan. Kasb bir xil faoliyat bilan shug‘ullanuvchi kishilarni birlashtiradi va bu faoliyat ichida ma’lum aloqalar va axloq normalari o‘rnatilgani aytib o‘tilgan.