O’SMIR YOSHIDAGI O’QUVCHILARNI KASB HUNARGA YO’NALTIRISHNING ASOSIY XUSUSIYATLARI - Komilova, Aziza; Husenova, Mohinabonu; Xidirova, Mohichehra (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada o’smir yoshidagi o’quvchilarni kasb hunarga yo’naltirishning o`ziga xos asosiy xususiyatlari haqida ma`lumotlar berilgan.