АГРЕССИЯ - ЎСМИРЛАРДА ТАЖОВУЗКОРЛИК ШАКЛЛАНИШИГА ТАЪСИР ЭТУВЧИ ФЕНОМЕН СИФАТИДА - Arakulov, Gayrat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Mазкур мақолада ўсмирлар ўртасида юзага келаётган ёд иллатлар ҳамда уларнинг салбий оқибатлари, қолаверса ушбу салбий иллатлар натижасида ўсмирлар ўртасида агрессив муносабатларнинг вужудга келиши ҳақида фикр мушоҳада юритилади.