MAXSUS TA'LIM JARAYONIDA KOMPYUTER TEXNOLOGIYALARINING O'RNI - Yunusov, Mirsaid (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Maxsus ta'lim vositasi sifatida kompyuter ham o'qituvchi, ham o’quvchi uchun yordamchi vazifasini o'tashi mumkin. O'qituvchi uchun bu avtomatlashtirilgan sinf jurnali, so'rovlar o'tkazish va o'quv natijalarini qayta ishlash vositasi, darslarga tayyorgarlik ko'rish va laboratoriya mashg'ulotlarini o'tkazish uchun vosita. O’quvchi uchun topshiriqlarni bajarish vositasi, ikkalasi uchun ham haqiqiy dunyoni modellashtirish vositasi