TA’LIM TIZIMIDA UCHRAYDIGAN MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMLARI - Qosimov, Azimjon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarining faol ishtirokini ta’lim sifatini oshirishga respublikada amalga oshirilgan keng qamrovli islohotlar ijtimoiy va iqtisodiy sohalardagi yangiliklarda ushbu muassasalarning faol ishtiroki ta’minlashga to’siq bo’layotgan bir qator muammolar va ularning yechimlari keltirilgan.Bundan tashqari ushbu maqolada innovatsion ta’lim texnolgiyalarni dars jarayoniga tadbiq etish yo’llari ko’rsatilgan.