ILM-MA'RIFAT VA AXLOQ TO'G'RISIDAGIFIKRLAR JALOLIDDIN DAVONIY ASARLARIDA - Soibnazarova, Muqaddas (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Mazkur maqolada Jaloliddin Davoniyning «Axloqi Jaloliy» asarida ilm-ma'rifat va axloq to'g'risidagi fikrlarining ta'lim-tarbiya jarayonidagi axamiyatiyoritilgan.