YOSHLAR TARBIYASIDA ABDURAHMON JOMIYNNIG ASARLARIDAN FOYDALANISH - Soibnazarova, Muqaddas (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada Abdurahmon Jomiyning taʼlimiy-axloqiy qarashlarining shaxs kamolotidagi o’rni yoritilgan.