DISLEKSIYA NUTQ NUQSONIGA EGA BO’LGAN BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIGA O’QISHNI TUSHUNISH BO’YICHA KO’RSATMALAR - Djo'rayeva, Soxiba (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada yozma nutq kamchiliklari, Disleksiya nutq nuqsoniga ega bo’lgan boshlang’ich sinf o’quvchilariga o’qishni tushunish bo’yicha ko’rsatmalar, logopedik ish tizimi haqida ma’lumotlar berilgan.