MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING BILISH QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH - Qodirova, Malikaxon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning bilish qobiliyatlarining yoshga oid rivojlanish xususiyatlari, bolalarda idrok rivojlanishida muhim yutuqlarga ega bo’lishi, hamda bolalarning bilish qobiliyatlarini rivojlantirishda turli o’yin usullaridan foydalanish masalalari ochib berilgan.