Умумтаълим мактабни самарали бошқаришда янгича ёндошув - Аблякимова, Рефиде; Usmonov, Azamat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ушбу мақолада муаллиф бугунги кунда умумтаълим мактабларини бошқаришда замонавий ёндошув масаласига эътибор қаратган.