OILAVIY MUNOSABATLARDA DESTRUKTIV NIZOLARNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Ishonkulova, Norbiye (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Maqolada oilaviy munosabatlarda destruktiv psixologik nizolarning shakllanish omillari, nizolarning yuzaga kelishi, tinch yo‘l bilan hal etilmagan mojarolar janjal va norozilikka olib kelishi va eksperimental ma’lumotlar yoritib berilgan.