ПСИХОЛОГНИНГ КАСБИЙ-ШАХСИЙ ШАКЛЛАНИШИДА ЎЗИНИ АНГЛАШНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Мираширова, Наргиза (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Психологнинг касбий-шахсий шаклланиши муаммоларини таҳлили унинг икки жиҳатларини ўзаро алоқасини очилишидан келиб чиққан ҳолда ўтказиш муҳим ҳисобланади: бир тарафдан тадқиқотчиларнинг таъкидлашларича, мутахассис шахсининг шаклланишида инсонда касбий фаолиятнинг мувофиқлигини аниқлаш муҳим ҳисобланади, чунки касбий фаолиятнинг ўзи фақатгина инсон учун хосдир.