TA’LIM SIFATINI YAXSHILASHDA AMALIYOTCHI PSIXOLOGLAR TAYYORLASH VA MALAKASINI OSHIRISH TIZIMINING O‘RNI - Abdumannatova, Nargisa (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim-tarbiya jarayonini sifatini yaxshilashda amaliyotchi psixologlar tayyorlash va malakasini oshirish tizimining o‘rni yoritib berilgan.