BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARIDA KREATIV FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISHDA NOSTANDART VAZIYATLARNI TASHKIL ETISH MASALALARI - Raxmatova, Nodira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada bo’lajak boshlang’ich sinf o’qituvchilarida kreativ fikrlashni shakllantirish masalasining zamonaviy talqini yoritilgan. Shuningdek, maqolada kreativ fikrlashga oid tushunchalarni nostandart vaziyatlar asosida rivojlantirish masalalari tahlili keltiririlgan.