MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA IJTIMOIYLASHUV JARAYONINING AYRIM XUSUSIYATLARI - Egamberdiyev, Jamol (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning ijtimoiylashuvida oilaning oʻrni xususida fikrlar bayon etilgan.Shuningdek bola taraqqiyotining ayrim hususiyatlari keltirib oʻtilgan.