ЎҚУВЧИЛАРДА ИНСОНИЙ ТУЙҒУЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА ТАБИАТ ЛИРИКАСИГА ДАҲЛДОР ШЕЪРЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - Atamurodova, Roxila (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Мақола ўқувчиларнинг тафаккурини шакиллантиришда шоир А.Орипов ижоди орқали уларда табиатга бўлган муносабати кўрсатилган ўқув фаолиятидаги аҳамиятига, бағишланган. Ўқувчиларда бадиий асарлар орқали инсоний туйғуларни шакллаштириш назарда тутади.