O‘SMIRLАRNING IJTIMOIY - PSIXOLOGIK XUSUSIYАTLАRI HАQIDА - Usmonova, Munira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada o’smirlar psixikasida sodir bo’ladigan ruxiy kechinmalar xulq atvoridagi ijobiy va salbiy o’zgarishlari oiladagi o’zaro munosabat shakllarining xususiyatlariga to’xtalib o’tilgan.O’smirlarning axloq normalari, psixik xususiyatlari ochib berilgan.