ОИЛА ФАРОВОНЛИГИНИ ОШИРИШ – БОЛА ТАРБИЯСИ ВА КАМОЛОТИНИНГ КАФОЛОТИ - Акрамова, Феруза (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ушбу мақолада оила мустаҳкамлиги ва фаровонлигига эришишнинг асосий омиллари ўтказилган илмий-амалий тадқиққот натижаларига кўра асосланган бўлиб, бу ўз навбатида оилада вояга етаётган фарзанд камолотининг кафолоти ҳамда энг асосий вазифалардан эканлиги исботланган.