OILADA MEHNAT TARBIYASINI RIVOJLANTIRISH ASOSIDA TADBIRKORLIK MOTIVATSIYASINI SHAKLLANTIRISH - Axmedova, Nasiba; Jabborova, Barno (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada oila a`zolarining yuqori ma`naviy ehtiyojlarining ijobiy shakllanishiga, oilaviy munosabatlarning takomillashuvi, oilada mehnat tarbiyasini rivojlantirish asosida tadbirkorlik motivatsiyasini shakllantirish masalalari yoritilgan.