BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA SANOGEN TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISH KOMPONENTLARI - Soibnazarova, Muqaddas (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Bo‘lajak o‘qituvchilarda sanogen tafakkurni rivojlantirish. Maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarda sanogen tafakkurni rivojlantirish jarayonining kognitiv, tayyorlov, yakuniy fazalariga ustuvorlik berish asosida sog‘lom fikr yuritish va sanogen xulq-atvorga oid tarkibiy komponentlari mazmuni yoritilgan. Shuningdek, maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarda sanogen tafakkurni rivojlantirishning integrativtarkibiy tuzilmasi keltirilgan.