DUDUQLANISH TURLARI VA KORREKSIYA USULLARI - Islomova, Ozoda (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqola duduqlanish etiologiyasi va patagenezi, alomatlari va belgilari, duduqlanish asorotlari, duduqlanishning tashxistlash va korreksiya turlar va oldini olish yoritilgan.