O‘SMIRLIK DAVRIDA JINSIY STERIOTIPLARNING YOSH XUSUSIYATLARI - Eshmurodov, Olmosbek; Eshboyeva, Barno (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada o‘smirlik davrida o‘quvchilardagi jinsiy steriotiplar, ularning kelib chiqishi va buning o‘smirlik inqiroziga ta’siri o‘rganiladi va tahlil qilinadi.