ORKESTR JAMOALARIDA ZARBLI CHOLGʻU SOZLARINING OʻRNI - Egamkulov, Oybek (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Mazkur maqolada cholgʻu musiqa olamida eng asosiy oʻrin tutgan orkestr jamoalarida estrada va damli zarbli cholgʻu sozlarining imkoniyatlari, ularning turlari va koʻrinishi, bir-biridan oʻz tuzilishi va ohangdorligi bilan qay darajada ajralib turishi haqidagi ma’lumotlar keltirilgan.