ЎЗБЕК ОИЛАЛАРИДА ЁШ КЕЛИН-КУЁВ ШАХСИНИНГ ХАРАКТЕРОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИНИ ИФОДАЛОВЧИ ХУЛҚ-АТВОРНИНГ ЭМПИРИК КЎРСАТКИЧЛАРИ - Alimardanova, Ra’no (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақолада ўзбек оилаларида ёш келин-куёвлар шахсининг характерологик хусусиятларини ифодаловчи хулқ-атворнинг эмпирик кўрсаткичлари асасида, ўзаро муносабатларнинг ўзига ҳос хусусиятлари очиб беришга ҳаракат қилинган