ЎҚУВЧИЛАРДА КАСБИЙ УСТАНОВКАЛАРНИНГ ШАКЛЛАНИШИНИНГ ПСИХОЛОГИК ЖИХАТЛАРИ - Qarshiboyeva, Gulnoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мақолада ўқувчиларнинг таълим жараѐнида фан асосларини эгаллаши, муайян тасаввур ҳосил қилиши, ўзлари ѐқтирган касб-ҳунарлар ҳақида сўз юритилади.