O’ZLASHTIRISHI QIYIN BO’LGAN KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALAR PSIXOLOGIYASIDAGI MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMLARI - Davurova, Guzal (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada o’zlashtirishi qiyin bo’lgan kichik maktab yoshidagi o’quvchilarda yuz beradigan psixologik-pedagogik muammolar va yuzaga kelgan muammolarni yechishda ota-onalarga tafsiyalar berilgan.