TA’LIMDA RAQAMLI IQTISODIYOT VA KORPORATIV BOSHQARUV - Аблякимова, Рефиде; Alimova, Qunduz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Insoniyat rivojlanishi davomida mavjud muammolarga yechim topish uchun raqamli iqtisodiyot va korporativ boshqaruv tushunchalari nima ekanini anglab olishi muhim ahamiyatga ega