PSIXOLOGIK XIZMATNING INSON HAYOTIDA TUTGAN O‘RNI - Imonova, Maftuna; Tojiyeva, Dilnoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Maqolada bugungi globallashuv davrida shaxslarning sog‘lom va barkamol bo‘lib kamol topishlarida Psixologik xizmatning inson hayotida tutgan o‘rni haqida bayon qilinadi. Shuningdek, aholining psixologlarga, psixologik markazlargа bo‘lgan ishonchini oshirish, turli sohalarning rivojlanishida psixologik xizmatning nechog‘lik muhimligi haqida bayon qilinadi.