MEXNAT JARAYONIDA AMALIYOTCHI PSIXOLOGLARNING SUB’EKTIV KASBIY YETUKLIGINING SHAKLLANISHI - To’raxonova, Mohinur (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Bu yorug‘ olamda eng oliy xilqat hisoblangan Insonni o‘rganish, uni tarbiyalash, unga alohida xizmat ko‘rsatish muammosi butun insoniyat paydo bo‘lishining ibtidosidan boshlab intihosiga qadar o‘ziga xos ob’ktiv va sub’ektiv imkoniyatlar ko‘lami bilan bog‘liq ravishda namoyon bo‘lib kelayotganligini bugungi hayotning o‘zi tasdiqlamoqda.