OLIY TA’LIM MUASSASALARI TALABALARINING KASBIY MAHORATINI TAKOMILLASHTIRISHNING PEDAGOGIK PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Toshpulatova, Aziza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalari talabalarining kasbiy mahoratini takomillashtirishning pedagogik psixologik xususiyatlari, talabalarni tayyorlashda innovatsion muhit tizimining didaktik-tashkiliy aspektlari hamda zamonaviy usullari keltirib o‘tilgan