PSIXOLOGIK XIZMATNI TASHKIL ETISHDA SHAXSLARARO MUNOSABATLARDA NAMOYON BO’LADIGAN IJTIMOIY XULQGA DOIR PSIXOTIPLAR TALQINI - Soliyev, Farhodjon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada ijtimoiy munosabatlardagi ekspressiv xulqni vizual baholashda emotsional qo‘zg‘aluvchanlikda ayollar erkaklarga qaraganda ustun ekanligi va intensivlik darajasi bo‘yicha kamroq va emotsional barqarorlikda past darajada ekanligi tufayli hissiy komponentda gender differentsiya mavjudligi tahlil qilingan.