OLIY HARBIY TA’LIM MUASSASALARI KURSANTLARIDA LIDЕRLIK SIFATLARI RIVOJLANISHINING PSIXOLOGIK SHART-SHAROITLARI - Djabbarov, Anvar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
O‘tgan tarixning har bir davrida va hozirgi zamon faoliyatida sohaning fidoiy, yetakchi, tashabbuskor, innovatsion g‘oyaga boy, ijtimoiy faol, yangicha boshqaruv amaliyotiga ega bo‘lgan, optimist, mustqil fikrga ega, o‘ziga ishongan kabi sifatlarga ega kadrlarni tayyorlash muhim vazifalardan biri hisoblanadi