UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA FIZIKA FANINI O'QITISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Alqorov, Qodir (Физико-технологического образование, 2024)
Quyida keltirilgan maqolada umumta’lim maktablarida fizika fanini o'qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanib o‘qitishning samarasi yuzasidan fikir muloxazalar keltirilgan