FIZIKA TA’LIMINI SAMARALI TASHKIL ETISHNING IMKONIYATLARI - Burxonov, Rasul (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqolada hozirda fizika ta’limini samarali tashkil etish, o’quvchilarni fizikaga oid bilimlarini rivojlantirishda qo’llanilishi mumkin bo’lgan usullarga oid mulohazalar keltirilgan