O‘QUVCHILARNING FIZIKA FANIGA OID O‘QUV FAOLIYATINI TASHKIL ETISHDA MUSTAQIL ISHLARNING TURLARI VA SHAKLLARI - Burxonov, Rasul (Физико-технологического образование, 2023)
Mustaqil ta’lim -bugungi ta’lim mazmunida asosiy bilimlarni rivojlantirish omili sifatida e’tirof etilmoqda. maqolada fizika faniga oid o’quv faoliyatini tashkil etishda mustaqil ishlarning ahamiyatiga oid mulohazalar keltirilgan