QUYOSH TUTILISHI VA UNING SHARTLARI - Igamqulova, Zilola (Физико-технологического образование, 2023)
Quyosh tutilishi va uning shartlarini o’rganish va uning istiqbollari. Quyosh tutilishi va uning shartlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan