TALABALAR UCHUN FIZIKANI O'RGANISHDA ELEKTRON MULTIMEDIA RESURSLARIDAN FOYDALANISH - Urazov, Abduxoliq (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu ishning asosiy vazifasi o'quv jarayonini tashkil etish muammosini o'rganish va talaba va o'qituvchi o'rtasida elektron onlayn aloqani o'rnatish, o'qituvchilar uchun o'quv materiallarini saytga kiritish, talabalarga ma'lumotlar bilan ishlash va masofaviy vositalardan foydalanish imkoniyatini berishdir. Multimedia vositalari-bu talabaga kompyuter uchun turli xil tabiiy muhitlardan foydalangan holda: ovoz, video, grafika, matn, animatsiya va boshqalardan foydalangan holda kompyuter bilan aloqa qilish imkonini beradigan apparat va dasturiy ta'minot to'plami