TALABALARDA O`QUV PORTRЕTLARI BILAN IJODIY PORTRЕT O`RTASIDAGI FARQLAR HAQIDA AMALIY BILIMLARNI RIVOJLANTIRISH - Nurnazarov, Xudoyberdi (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqolada talabalarning ijodiy qobilyatlarini rivojlantirish, odam qomatini tasvirlash bilan birgalikda ijodiy va o’quv portretlarining farqlari haqida so’z yuritiladi