UMUMIY O'RTA TALIM MAKTABLARIDA TEXNOLOGIYA FANI O‘QUV-REJA VA DASTURLARI TAHLILI - Xolmatov, Pardavoy (Физико-технологического образование, 2023)
Maqolada umumiy o'rta talim maktablarida texnologiya fani o‘quv-reja va dasturlarini tahlili yuzasida ma'lumotla keltirilgan