UMUMIY O’RTA TA’LIM MAKTAB O’QITUVCHISIDA IJODKORLIK KOMPETENTSIYANI RIVOJLANTIRISH - Qurbonov, Nuriddin; Qirgʼizova, Dilafruz (Физико-технологического образование, 2022)
Bugungi kunda maktab yoshidan boshlab, har bir vaziyat ijodiy yondashuvni talab qiladi, shuning uchun o‘qituvchi har qanday muhitda o‘quvchilarni kasbiy-ijodiy faoliyatga tayyorlashlari kerak, chunki ijodiy fikrlash fanning dvigatelidir. Mаqolаdа mаktаb o‘qituvchisining ijodkorlik kompetentsiyani rivojlаntirishning ayrim jixatlari ko‘rib chiqilgаn