UZEL TEZLIK NIMA VA UNING BOSHQA TEZLIKLARDAN FARQLI TOMONLARI - Qambarov, Sanjarbek (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada fizika sohasiga qiziquvchilar, o`qituvchi va talaba yoshlar bilimlarini yanada boyitish nazarda tutilgan