РАҲБАР ФАЗИЛАТЛАРИ ВА ОБРЎ-ЭЪТИБОРИ – ТАЪЛИМ МУАССАСАСИНИ ТЎҒРИ БОШҚАРИШ ШАРТИ - Maxmudov, Yusup (Физико-технологического образование, 2022)
таълим, тарбия, фазилат,хусусият, дунёқараш, билим, кўникма, малака, компетенция, омил, ижодкор, тадбиркор, ташаббускор