ТАЪЛИМ МУАССАСАСИНИНГ ИЧКИ НАЗОРАТИ РЕЖАСИ ВА ИЖРОСИ - Maxmudov, Yusup; Eshqorayev, Abdimurod (Физико-технологического образование, 2022)
Мақолада таълим муассасасининг ички назорати режаси ва ижроси қандай масалаларни ўз ичига олиши мумкинлиги баён қилинган