UMUMIY О‘RTA VA PROFESSIONAL TA’LIMDA KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISH OMILLARI - Mamajonova, Fotima (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada o‘quvchi yoshlarning kasbiy o'zini o'zi belgilash mexanizmlarini takomillashtirishga qaratilgan kasb-hunarga yo'naltirishning ayrim omillari inson kapitalini rivojlantirishda ahamiyatga ega ekanligi ochib berishga harakat qilingan.