TEXNOLOGIYA TA’LIMIDA RIVOJLANTIRUVCHI TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH METODIKASI - Maxmudov, Yusup (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada muallif maktab texnologiya ta’limida mehnat va kasb ta’limiga oid ayrim mavzularni o‘tishda ularni matematika, fizika, biologiya kabi fanlarga, shuningdek, qishloq ho‘jaligi va texnika sohasiga oid amaliy ko‘rinishdagi masalalarni yechishning mazmun-mohiyatini yoritib bergan