ЎҚУВЧИЛАРНИНГ ҲУНАРМАНДЧИЛИККА ОИД КОМПЕТЕНЦИЯЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ДИДАКТИК ИМКОНИЯТЛАРИ - Qodirov, Baxtiyor (Физико-технологического образование, 2022)
Мазкур мақола умумий ўрта таълим мактаблари ўқувчиларининг компетенцияларини рақамли технологиялар асосида ривожлантиришда дидактик имкониятларини очиб беришга бағишланган