O’QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO’NALTIRISHGA QO’YILADIGAN TALABLAR - Ismoilov, Tuychi (Физико-технологического образование, 2022)
O’quvchilarni kasb-hunarga yo’naltirish davlat ahamiyatiga ega bo’lgan masala. Yosh avlodni hayotga, mehnatga tayyorlash g’oyat muhim vazifadir. Shu boisdan yoshlarni kasb-hunarga yo’naltirish muammosi umumiy o’rta ta’lim maktabi ishida katta o’rin tutadi.