UMUMIY O’RTA TA’LIM MAKTABI O‘QUVCHILARIGA KONSTRUKSIYALASH ELEMENTLARINI O‘RGATISHNING SAMARADORLIGI - Bisenova, Bakit (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada umumiy o’rta ta’lim maktabi o‘quvchilariga konstruksiyalash elementlarini o‘rgatishning samaradorligi xususida fir-mulohazalar bayon etilgan