O’YIN FAOLIYATI HAQIDA OLIMLARNING ILMIY-NAZARIY QARASHLARI - Turatova, Ra'no (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada har bir pedagog yoki ota-ona o’yin faoliyatining kelib chiqish tarixi va olimlarning ilmiy qarashlari haqida muhim ma’lumotlar ega bo’lishi mumkin. Bundan tashqari, maktabgacha yoshdagi bolalarda o’yinli texnologiyalar yordamida ta’lim samaradorligini oshirish kabi masalalar o’z ifodasini topgan